İZMİR MENDERES İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,

 

Bugün bir eğitim dönemini daha tamamlamanın sevincini ve gururunu birlikte yaşıyoruz. 

 

Eğitim, toplumumuzun temel taşlarından biridir. Milli ve manevi değerlerimize bağlı bir şekilde, öğrencilerimizi bilgiyle donatmak, ahlaki değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmek sorumluluğumuzdur. Türkiye'nin zengin tarihine, kültürüne ve değerlerine sahip çıkmak, sadece geçmişimize saygı göstermekle kalmaz, aynı zamanda geleceğimizi şekillendirmede de kılavuz olur.

 

Ülkemiz, büyük bir çaba ve fedakarlıkla geçmişten bugüne pek çok zorluğun üstesinden gelmiştir. Türkiye Yüzyılı'na damgasını vuran bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bu başarıda, gençlerimizin enerjisi, öğretmenlerimizin özverisi ve ailelerimizin desteği önemli bir rol oynamaktadır.

 

Sevgili öğrenciler, sizler ülkemizin geleceğisiniz. Bu sebeple, aldığınız eğitimi sadece bir karne olarak değil, geleceğinizi inşa etme aracı olarak görmelisiniz. Bilgiyle donanmış, milli ve manevi değerlere sahip, ülkemize faydalı bireyler olmanız dileğiyle, hepinizi yürekten tebrik ediyorum.

 

Devre arası tatilinde bolca dinlenin, eğlenin ve il milli eğitim müdürlüğümüzün sizler için hazırladığı çocuk dergisini inceleyin, bolca oyunlar, etkinlikler sizleri bekliyor.

 

İkinci döneme dinlenmiş ve hazır bir şekilde sizleri bekliyor olacağız. Sevgilerimle, iyi tatiller.

  

 

 

Sevgi ve başarı dileklerimle...

Ali Musa BİNA

Menderes İlçe Millî Eğitim Müdürü

 

 

Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi No 115/1 Kat 3 35470 Menderes / İZMİR - 0 232 782 14 77 0 232 782 25 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.